• Ventilatie

    Een breed assortiment in ventilatiesystemen
    Voor residentiële en niet-residentiële toepassingen!

    Contacteer ons vrijblijvend voor meer info of een GRATIS offerte.

    Maak een afspraak

 

Ventilatie

Door de EPB-regelgeving verplicht men u om uw huis steeds meer luchtdicht te laten bouwen. Als u het binnenklimaat van uw huis gezond wil houden moet u daarom verse lucht toevoeren. Het aanvoeren van verse lucht is dan ook pure noodzaak! Bovendien eist het wettelijk kader dat nieuwbouwwoningen voorzien worden van een conform ventilatiesysteem. Onze experts overlopen graag samen met u de ventilatiemogelijkheden voor uw woning of appartement.

Wij bieden u verschillende systemen aan om uw woning zo optimaal mogelijk te ventileren:

Systeem C
Mechanische afvoerventilatie: Hierbij gebeurt de luchttoevoer op natuurlijke wijze via bijvoorbeeld roosters in de ramen. De luchtafvoer gebeurt via kanalen door een motor die automatisch zijn snelheid aanpast wanneer bepaalde parameters worden bereikt. Hierin maken we nog een onderscheid tussen het ventilatiesysteem C, C+ en C+EVO.

Systeem D
Mechanische af- en toevoer: Bij dit systeem gebeuren de luchttoevoer en de luchtafvoer via kanalen. De koude luchttoevoer passeert via een warmtewisselaar waarbij de koude lucht wordt opgewarmd door de warmere luchtafvoer. Hierdoor vermindert het energieverlies van uw woning.

Vraag hier uw gratis offerte

 

 

Realisaties

 

 

 

 

geregistreerd aannemersbedrijf

Snelle en efficiënte service